Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوبلور کارتن باب اسفنجی با بیان اینکه وضعیت دوبلورها در بحث دستمزدها تعریفی ندارد گفت: هنرمندان و فعالان پویانمایی به دستاوردهای جشنواره در همدان امیدوارند. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۱ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی همت مومیوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مجموعه دهکده تفریحی- توریستی گنجنامه اظهار داشت: همدان میزبان خوبی برای جشنواره ملی پویانمایی است و این جشنواره اتفاق بزرگی برای تولید انیمیشن کشور و جوانانی که با جان و دل در این حوزه کار می‌کنند، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوینده فیلم و دوبلور سرشناس کشور بیان کرد: دوبلور هرچه کمتر دیده شود کار او نمود بیشتری دارد و به قول استاد علی محمدی «مردم از صدایی برداشتی و تصوری دارند ولی وقتی صاحب صدا را می‌بینند ممکن است تصورات آنها بهم خورد» بر این اساس اصل دوبله این است که هر چه کمتر دیده شود، کارش نمود بیشتری می‌یابد.

وی در پاسخ به تسنیم با اشاره مسائل و مشکلات حوزه انیمیشن و دوبله عنوان کرد: مسائل و مشکلاتی که پویانمایی در کشور ما دارد، مربوط به تولیدکنندگان است به طوری که آنها از نبود حمایت معنوی و مالی ناراحت هستند.

مومیوند با اشاره به اینکه با توجه به چنین شرایطی به برگزاری این جشنواره‌ها دلخوش هستیم، بیان کرد: همگی از شرایطی که در این حوزه در کشور حاکم است ناراحت هستند و امیدوارند جشنواره افق روشنی را برای حوزه پویانمایی رقم بزند.

گوینده باب اسفنجی و صمد در شکرستان عنوان کرد: هر کاری مشکلات خاص خود را دارد، تولید انیمیشن ساعت مشخصی ندارد و ما نیز در استودیو تنگ و تاریک فاقد نور باید در استودیو حضور داریم.

وی تصریح کرد: در بخش مالی کار نیز متاسفانه آن طور که خیلی از افراد و مردم تصور می‌کنند خبری نیست و دوستان ما با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می‌کنند.

مومیوند درباره آثار خود بیان کرد: در بخش‌های مختلف بودم اما در کارتن‌های خارجی باب اسفنجی و شخصیت سگ، گربه‌سگ را داشتم و در انیمشن‌های ایرانی نیز در مهارت های زندگی جای پدربزرگ و در شکرستان جای شخصیت «صمد» گوینده بودم.

به گزارش تسنیم، علی همت مومیوند (زاده 1339 نهاوند) از دوبلورهای ایرانی و کارشناس علوم تربیتی نیز هست. وی نماهنگ‌های توصیه‌های ایمنی برای شرکت گاز (شخصیت آقای ایمنی)، باب اسفنجی (باب)، سریال «قصه‌های جزیره» (الک کینگ)، گربه‌سگ (کاراکتر سگ) و غیره را در آثار خود دارد.

نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی از 15 الی 17 اردیبهشت ماه جاری به میزبانی همدان و با مشارکت استانداری همدان و دهکده توریستی گنج نامه در حال برگزاری است.

انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر